lam

Lammegryde med chili

Denne lammegryde er både lækker og sund og så smager den fantastisk. Forkæl dig selv og dine gæster med et sundt alternativ til den klassiske påskefrokost.

4

Ingredienser

  • 500 g lammebov i store tern
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 løg i både
  • 1 udkernet, fintsnittet chili
  • 2 dåser flåede, hakkede tomater (øko)
  • Kviste af frisk rosmarin eller merian
  • 2 dåser velafdryppede kikærter (øko)
  • 4 fuldkornsboller med spelt

Sådan gør du:

  1. Vend og bland lammekødet med salt og peber. Varm olien i en gryde og brun kødstykkerne godt på alle sider. Bland løg og chili i, steg videre et par minutter og tilsæt derefter tomater samt rosmarin eller merian. Lad det hele snurre ca. 15 minutter.
  2. Vend kikærterne i retten og lad den snurre videre i yderligere 10 minutter. Spæd evt. med lidt vand eller bouillon, smag til med yderligere salt og peber og server med lune fuldkornsboller.
  3. Energi pr. person: 750 kcal, fedt 750 29%, protein 24% kulhydrat 47%.