-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Lammeskanke med tomat og artiskok
Langtidsstegte skanke giver magert og smagfuldtkød. Her bliver det serveret med grønsagertil.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: ca. 2 timer
- Fryse-egnet
- 4 lammeskanke
- lidt olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 500 g løg (både)
- 4-5 laurbærblade
- 5-6 kviste rosmarin
- 2 1⁄2 dl hvidvin + 2 1⁄2 dl vand
- Tomat-artiskok tilbehør:
- 6 tomater (tern)
- 200 g syltede artiskokker i olie (drænet vægt)
- ca. 1 spsk balsamico (el. rødvinseddike)
- 50 g hele mandler (ristede)
- Tilbehør:
- Bredbladet persille og evt. brød
- Gnid lammeskankene i olie og krydr med salt og peber. Læg dem ien bradepande og brun dem ca. 15 min. i en 225grader varm ovn.
- Sæt skankene med benene opad i bradepande sammen med løg, laurbærblade og rosmarin. Hæld hvidvin og vand i bunden. Dæk til medsølvpapir og steg skankeneca. 1 1⁄2 time ved 175 grader.
- Tomat-artiskok:
- Steg tomaterne i 5 min. ved god varme i en gryde, og krydr med eddike, salt og peber. Tilsæt artiskokkerne, sluk for varmen, læg låg på og lad tilbehøret bliver varmet igennem i 5-10 min.
- Anret kødet med grønsager, drys med mandler og persilleog servér brød til.