Let kartoffelsalat
God mættende frokost med bønner og kylling.
4
Ingredienser
- 450 g kyllingefilet
- 750 g grønne bønner, gerne forskellige
- 500 g små nye kogte kartofler
- 2 rødløg
- 3-4 forårsløg
- revet citronskal
- hakket persille
- 200 g skyr
- 1 spsk citronsaft
- hakket persille eller purløg
- salt og peber.
Sådan gør du:
- Kog kyllingefileterne 10-12 min. i letsaltet vand og lad dem køle helt af.
- Skær de største bønner i mindre stykker og blanchér dem i letsaltet vand 1-2 min.
- Bland bønnerne med kartofler, rødløg i tynde skiver, snittede forårsløg, kylling plukket i mindre stykker, lidt revet citronskal samt persille.
- Rør skyr sammen med citronsaft, evt. lidt citronskal samt finthakkede krydderurter. Smag dressingen til med salt og peber og servér til salaten.
- Energi pr. person: kcal. 345, fedt 12 %, protein 41 %, kulhydrat 47%.