-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Leverpostej
Leverpostej som mormor lavede den.
(2 store bakker eller flere små)
Leverpostej
- ½ kg svinelever
- 200 g fersk spæk
- 2 løg
- 2 æg
- 2 tsk. salt
- groftkværnet peber
- 1 tsk. allehånde
- ¼ tsk. stødt nellike
- 125 g smør
- 100 g hvedemel
- ½ l kogende mælk
- Pynt:
- 125 g bacon i skiver og
- 200 g rensede champignoner i kvarte
- Hak lever, spæk og løg i køkkenmaskine eller foodprocessor. Eller få slagteren til at hakke lever og spæk til dig. Så river du bare selv løgene og rører dem i sammen med æg, salt og krydderier.
- Smelt smørret i en gryde. Rør melet i. Kom lidt mælk i ad gangen under omrøring. Kog jævningen sammen 3-4 min. under omrøring. Rør opbagningen i levermassen.
- Smør et par aluforme eller brødforme, og kom leverpostejen i. Her har vi brugt en patéform. Bag leverpostejen i ovnen ved 175 gr. på nederste ovnribbe i ca. 1½ time. Steg baconskiverne sprøde, og afdryp dem på køkkenrulle. Svits champignonerne på panden i det afsmeltede baconfedt. Pynt leverpostejen med stegt bacon og svitsede champignoner.