-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Limefromage med kokosflarn
6 personer
Ingredienser
- 5 blade husblas
- 4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de små bægre
- 100 g sukker
- 1½ tsk. reven lime- eller
- citronskal af usprøjtet frugt
- ¾ dl limesaft
- ¾ dl citronsaft
- 3 pasteuriserede æggehvider, svarer til 2 af de små bægre
- 3 dl piskefløde
- Pynt:
- evt. 1 dl piskefløde samt reven limeskal
- Tilbehør:
- kokosflarn (se herunder)
- samt evt. lidt flødeskum
- Kokusflarn
- 100 g kokosmel
- 100 g smør
- 1 æg
- 125 g sukker
- 1 spsk. hvedemel
- 1 lille tsk. bagepulver
- Sæt husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
- Pisk æggeblommer og sukker godt, til det er cremet, og tilsæt den revne lime- eller citronskal og limesaften.
- Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Lad den køle af, til den er fingervarm. Rør citronsaften i. Rør lidt af æggemassen i. Hæld nu blandingen i en tynd stråle i æggemassen, mens du rører.
- Pisk æggehvider og fløde stift hver for sig. Når æggeblandingen begynder at stivne lidt, det tager ikke særlig lang tid, vender du først de piskede æggehvider og derefter flødeskummet forsigtigt i. Hæld fromagen i en skål eller i små portionsglas, og stil den i køleskabet et par timer. Pynt med lime- eller citronskal og evt. flødeskum.
- Kokosflarn:Rør kokosmel med smeltet smør, og lad det stå. Pisk æg og sukker skummende. Vend det i kokosblandingen sammenmed hvedemel og bagepulver. Sæt dejen i lidt flade klatter på bagepapir på en bageplade. Der skal være god afstandmellem kagerne, for de flyder meget ud.2. Kagerne bages ved 175 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe, til de er gyldne. Du kan vælge at rulle de let afkølede,stadig bløde kager sammen til ruller eller bare køle kagerne helt af, som de er.