Linser med chokoladefyld
Ingredienser
- Arbejdstid:
- ca. 30 min.
- Hviletid, dej:
- 30 min.
- Bagetid:
- 15 min.
- Fryse-egnede
- (ca. 8 stk.)
- 200 g mel (2 ½ dl)
- 150 g smør
- 50 g flormelis (ca. 1 dl)
- 1 æg (mellem)
- Fyld:
- 75 g marcipan
- ca. 50 g blød nougat
- 50 g chokolade (hakket)
- Pynt: kakaodrys, druer og appelsinstrimler.
- Findel smørret i melet og bland flormelis i.
- Tilsæt sammenpisket æg og saml dejen.
- Lad dejen hvile koldt en halv times tid.
- Rul 2/3 af dejen tyndt ud og beklæd smurte linseforme hermed.
- Kom lidt revet marcipan, nougat og chokolade i hver.
- Rul resten af dejen ud og udstik til låg på linserne.
- Klem godt til i kanten.
- Bag midt i ovnen ved 200 grader i et kvarter.
- Drys lidt sigtet kakao pa linserne og pynt med druer og appelsinstrimler.