Løgtærter med gedeost
Nem og lækker frokost, rigtig god med en fyldig salat
4
Ingredienser
- 1 spsk flormelis
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 2 løg
- 2 spsk frisk rosmarin
- 1 rulle tærtedej
- 5 æg
- 1½ dl sødmælk
- 1 rulle gedeost,
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 180 grader. Pil løgene og skær dem i tykke skiver. Vend flormelis med hakket rosmarin i en skål. Pensl løgskiverne med olivenolie og drys med rosmarinflormelis. Kom tærtedejen i små smurte tærteforme (ca. 11 cm i diameter), og prik dejen med en gaffel. Pisk æggene sammen i en skål med mælk, salt og peber. Hæld æggeblandingen i tærtebundene og fordel løgringe og skiver af gedeost ovenpå. Bag tærterne i ovnen i ca. 20 minutter og server straks.
- Tip! Du kan også lave en stor tærte og bage den 40 min.