Lune æblepandekager

Lune æblepandekager

Ingredienser

  • 1 æg
  • 10 g DDV yoghurt 7%
  • 30 g mel
  • 10 g DDV skummetmælkspulver
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 tsk multisød
  • lidt vaniljekorn
  • 1 æble (revet)
  • 10 g DDV plante 70
  • Nøddecreme:
  • 10 g hasselnøddeflager
  • 40 g DDV yoghurt 7%
  • multisød
  • vaniljekorn

  1. Pisk æg og yoghurt sammen.
  2. Bland mel, skummetmælkspulver, bagepulver, multisød og vaniljekorn og rør det i æggemassen sammen medæblet.
  3. Lad dejen hvile i 10 minutter.
  4. Smelt fedtstoffet påen pande. Fordel dejen til små pandekager og steg dem på begge sider.
  5. Rist nøddeflagernehurtigt på en varm pande.
  6. Smag yoghurten til med multisødog vanilje og vend nøddernei.
  7. Servér nøddecremen til de varme pandekager.
  8. Kalorier 471 kcal
  9. Protein 19 g (16%)
  10. Kulhydrat 45 g (45%)
  11. Fedt 23 g (39%)
  12. Kostfibre 4 g
  13. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
  14. Køb bogen - klik her