
Lune æblepandekager
Ingredienser
- 1 æg
- 10 g DDV yoghurt 7%
- 30 g mel
- 10 g DDV skummetmælkspulver
- ½ tsk bagepulver
- 2 tsk multisød
- lidt vaniljekorn
- 1 æble (revet)
- 10 g DDV plante 70
- Nøddecreme:
- 10 g hasselnøddeflager
- 40 g DDV yoghurt 7%
- multisød
- vaniljekorn
- Pisk æg og yoghurt sammen.
- Bland mel, skummetmælkspulver, bagepulver, multisød og vaniljekorn og rør det i æggemassen sammen medæblet.
- Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Smelt fedtstoffet påen pande. Fordel dejen til små pandekager og steg dem på begge sider.
- Rist nøddeflagernehurtigt på en varm pande.
- Smag yoghurten til med multisødog vanilje og vend nøddernei.
- Servér nøddecremen til de varme pandekager.
- Kalorier 471 kcal
- Protein 19 g (16%)
- Kulhydrat 45 g (45%)
- Fedt 23 g (39%)
- Kostfibre 4 g
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
- Køb bogen - klik her