Lynsnegle
Med en rulle færdigkøbt croissantdej er der hurtigt lune snegle på bordet.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 18 min.
- Ikke fryse-egnede
- (6 stk)
- 1 rulle færdig croissantdej (240 g)
- Fyld:
- 1 gulerod (revet)
- 50 g blødt smør
- 50 g farin
- 2 tsk stødt kanel
- 1 tsk mel
- Glasur:
- 75 g flormelis
- 1 spsk kogende vand
- Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen og del den i 3 firkanter efter de stiplede linjer. Sæt dem sammen på den anden led, så de danner et rektangel og tryk samlingerne sammen med en gaffel.
- Rør revet gulerod sammen med smør, farin, kanel og mel og bred det ud på dejen. Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i 6 tykke skiver.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og sæt pladen midt i ovnen i 15-18 min.
- Læg sneglene til afkøling på en rist og pynt med glasur rørt af flormelis og kogende vand.