
Lynstegt kylling med kiwifrugt og cashewnødder
4 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfileter
- 1 rød chili
- 1 rød peberfrugt
- 4 kiwifrugter
- 2-3 spsk. olie
- 1 fed finthakket hvidløg
- 100 g bønnespirer
- 2 spsk. hakket persille
- 3 spsk. oyster sauce eller
- sojasauce
- 250 g æggenudler
- 3 spsk. grofthakkede cashewnødder
- salt, peber
- Skær kyllingebrystfileterne i 1cm tykke skiver. Rens chilien forstilk og kerner, og hak den fint.Skær peberfrugten i små tern,skræl kiwifrugterne, og skærdem i tern.
- Varm en wok eller stegepandeop med olien. Steg kyllingestykkerne,til de er gyldneog gennemstegte. Tag dem frapanden. Steg hvidløg, chili ogrød peber i to min. Kom kylling,bønnespirer, persille og oystersauce på panden, og kog detkort op.
- Kog æggenudlerne efteranvisningen på emballagen.Afdryp dem i en sigte. Vendæggenudlerne i kyllingeblandingen.Fordel cashewnødderog kiwifrugttern over. Smag tilmed salt og peber