rejer

Lynstegte tigerrejer

Hurtigt og delikat måltid.

4

Ingredienser

  • 400 g tigerrejer
  • 1 spsk korianderfrø
  • 2 spsk frisk koriander
  • 1 tsk grønne peberkorn
  • 1 spsk flaget havsalt
  • 1 stort fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 150 g sukkerærter
  • 2- 3 snittede forårsløg
  • 300 g fuldkornsris frisk koriander
  • 1,5 dl sød chilidip-sauce

Sådan gør du:

  1. Pil evt. rejerne og lad halestykket sidde tilbage. Stød korianderfrø, koriander, grønne peberkorn, havsalt og hvidløg i en morter til en tyk krydderpasta og vend den med rejerne. Varm olien i en wok eller stor sauterepande og steg rejerne 2-3 minutter heri under omrøring, eller til de har skiftet farve. Tag rejerne op. Skær sukkerærterne igennem på langs, steg dem et par minutter og bland forårsløgene ved til sidst. Anret rejerne med de letstegte sukkerærter og forårsløg, ris, koriander samt chilidip-sauce.
  2. Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%