Mad i solskinsfarver

Nu er det tid til mad i solskinsfarver: 4 retter

Få madredaktør, Mette Mølbaks,tip til lækker mad med farver.

Den er her endnu – solen og varmen, men det er ved at være sidste udkald for at nyde sommeren. Men du kan heldigvis stadig nå at gøre det med nem og lækker hverdagsmad, hvor farverne får lov at spille en hovedrolle. Peberfrugterne er på deres højeste lige nu – prøv f.eks. en suppe med gul peberfrugt, hvor man ikke kan blive andet end glad af farven. Sæt også pocherede æg med lun linsesalat på bordet en hverdag. Det smager skønt og giver en flot farve. Prøv også en sprød salat med sød, solmoden mango, der forlænger smagen af sommer.

Se alle de lækre opskrifter her:

Gul peberfrugtsuppe med sprøde tapenadestænger

Klik her for at få opskriften

Lun linsesalat med pocherede æg og sprød bacon

Klik her for at få opskriften

Læs også: Køl af med 9 sommerdrinks

Squashsalat med friske ærter og mynte

Klik her for at få opskriften

Sprød salat med kylling og mango

Klik her for at få opskriften

Læs også: Basilikum - nu i desserter