Madam Mangors pumpernikler

Madam Mangors pumpernikler

Måske har Madam Mangor også været en tur i Italien? Det var i hvert fald hendes pumpernikler, alle kendte, inden navnet skiftede til “biscotti”.

Ca. 100 stk.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 250 g sukker
  • 325 g mel
  • 125 g usmuttede, meget grofthakkede mandler
  • ½ tsk. hjortetakssalt

  1. Rør æg og sukker hvidt og luftigt. Bland mel, mandler og hjortetakssalt, tilsæt æggemassen, og ælt dejen sammen.
  2. Læg dejen på pladen i stænger ved hjælp af to skeer. Glat overfladen med en våd ske, og bag dem ved 200 gr. i 12-14 min. Dæmp ovnen til 125 gr.
  3. Tag pladen ud, skær kagestængerne i skrå snitter, og læg dem på pladen igen. Lad dem eftertørre i 20-30 min., eller til de er hårde og sprøde.