Madredaktøren anbefaler: Spis vietnamesisk
Er du til frisk, let og sund mad – så opfordrer madredaktøren dig til at spise vietnamesisk
Efterhånden føler jeg mig i undertal, når jeg afslører, at jeg aldrig har været i østen. Jeg har stadig den store badeferie i Asien til gode, og lige nu drømmer jeg om at hive min familie med til Vientnam til vinter. De senere år er jeg nemlig blevet mere og mere glad for vietnamesisk mad, der med friske krydderurter, fisk og masser af grønt er superdelikat. Hertil kommer krydderier som citrongræs, chili, limeblade og ingefær.
Derhjemme er min favorit lige nu sommerruller, der bliver lavet af rispapirblade, der bliver udblødt og fyldt med rejser, koriander, mynte, tændstiktynde grøntsager og evt. avocado. Og så afprøver jeg selvfølgelig også alle de andre opskrifter på vietnamesisk mad, som du finder her.
Sommerruller af rispapir med rejer
Kylling med citrongræs i salatblade
Wontons med nuoc cham
Nudelsuppe med spyd
Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/