-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kylling med citrongræs i salatblade
En let snack eller nem forret, der er frisk i smagen fra ingefær og citron.
2
Total:20 minutter
Ingredienser
- Marinade:
- 4 stængler citrongræs
- 12 kaffir limeblade
- 1 fed hvidløg
- 1 chili
- 1 skalotteløg
- 1 spsk revet ingefær
- 2 spsk Fish Sauce
- 1 spsk lys farin eller palmesukker.
- 400 g kyllingeinderfilet
- 1 hovedsalat
- 1 bundt forårsløg
- 2 gulerødder
- 1 spsk olie til stegning
- 2 spsk ristede sesamfrø.
Sådan laver du kylling med citrongræs:
- 1. Skær den øverste halvdel af citrongræsstænglerne af og kassér. Pil de yderste blade af og kassér og skær det inderste af græsset i skiver. Blend citrongræs sammen med limeblade, hvidløg, chili, skalotteløg, ingefær, fishsauce og sukker til en grov marinade.
- 2. Kom kyllingen i en pose og hæld marinaden over. Fordel marinaden over kødet og lad det trække på køl et par timer eller til næste dag.
- 3. Vask og tør salaten og del den i hele blade. Snit forårsløg fint og skær gulerødder i tynde strimler eller riv dem groft.
- 4. Varm olien i en pande eller wok og steg kyllingen ved hård varme i ca. 5 min til den er gennemstegt. Server kyllingen i salatblade med gulerødder, forårsløg og sesamfrø over.
- Prøv også friske rispapirruller med rejer