Majroe i appelsin

Majroe i appelsin

Tilbehør til kød eller fisk, der også kan tilsættes andre rodfrugter, f.eks. selleri, pastinak eller jordskok.

Ingredienser

  • 4 majroer
  • 2 gulerødder
  • 2 skalotteløg
  • 1 tsk DDV plante 70
  • saft af 1 appelsin
  • 2 kviste timian
  • 2 tsk lys balsamicoeddike
  • salt & peber
  • frisk kørvel

  1. Skræl majroer og gulerødder. Skær maj-roerne i kvarte og gulerødderne i grove stykker
  2. Hak skalotteløgene fint. Kom fedtstoffet på panden og start med at sautere løgene, til de er blevet bløde.
  3. Tilsæt majroer, gulerødder, appelsinsaft og timian.
  4. Læg låg på og lad grønsagerne simre i ca 10 minutter. Smag til med lys balsamicoeddike, salt og peber.
  5. Pynt med frisk kørvel.