Majroe i appelsin
Tilbehør til kød eller fisk, der også kan tilsættes andre rodfrugter, f.eks. selleri, pastinak eller jordskok.
Ingredienser
- 4 majroer
- 2 gulerødder
- 2 skalotteløg
- 1 tsk DDV plante 70
- saft af 1 appelsin
- 2 kviste timian
- 2 tsk lys balsamicoeddike
- salt & peber
- frisk kørvel
- Skræl majroer og gulerødder. Skær maj-roerne i kvarte og gulerødderne i grove stykker
- Hak skalotteløgene fint. Kom fedtstoffet på panden og start med at sautere løgene, til de er blevet bløde.
- Tilsæt majroer, gulerødder, appelsinsaft og timian.
- Læg låg på og lad grønsagerne simre i ca 10 minutter. Smag til med lys balsamicoeddike, salt og peber.
- Pynt med frisk kørvel.