-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Marcipan-blommekage
8
Ingredienser
- 1 springform ca. 25 cm.
- 225 g blødt smør
- 125 g marcipan
- 200 g rørsukker
- 4 æg
- ½ dl mælk
- 275 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ¼ tsk fint salt
- 1 tsk vaniljesukker
- 6-10 blommer*
- 100 g hakkede hasselnødder
- 1-2 skefulde sukker til drys
Sådan laver du kagen
- 1. Tænd ovnen på 180 grader, og smør springformen med lidt smør. Pisk smør, marcipan, sukker og mælk lyst og luftigt, og tilsæt æggene et ad gangen. Der skal muligvis en spsk mel i med det sidste æg – hvis dejen begynder at skille. Vend mælk, mel, bagepulver, salt og vaniljesukker i dejen.
- 2. Hæld dejen i den smurte springform, halver blommerne, og fjern stenene, og tryk de halve blommer med „kinden" opad ned i dejen. Hvis du bruger pærer eller æbler, så rækker det med 3 mellemstore styks, som skæres i store tern.
- 3. Hak nødderne groft, og drys dem over kagen sammen med et par skefulde sukker. Bag kagen i 45-50 minutter, eller indtil en tandstik kommer ren ud. Lad den køle ned til stuetemperatur, før den serveres – enten bare som den er eller med koldt flødeskum til.
- *(størrelsen varierer meget fra f.eks de store victoriablommer til de små sveskeblommer.)