-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Hindbærhjerter med marcipan
Konfekt er et must blandt julegodterne og her får du inspiration til en ny variant, du kan forkæle dine gæster med i julen. De lækre hjerter af marcipan er tilsat hindbærekstrakt og overtrukket med mørk chokolade.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g marcipan
- 1 tsk hindbærekstrakt
- rød konditorfarve
- 200 g mørk chokolade
- Pynt:
- frysetørrede hindbær
Sådan gør du
- Ælt marcipan med hindbærekstrakt og lidt rød farve. Brug evt. engangshandsker.
- Rul marcipanen ud til en ½ cm tyk plade. Udstik al marcipanen med en hjerteform.
- Smelt og temperer den mørke chokolade.
- Overtræk de røde hjerter med chokoladen, læg dem på bagepapir, og drys med frysetørrede hindbær.
Julens bedste småkager
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt