 
        Hindbærhjerter med marcipan
Konfekt er et must blandt julegodterne og her får du inspiration til en ny variant, du kan forkæle dine gæster med i julen. De lækre hjerter af marcipan er tilsat hindbærekstrakt og overtrukket med mørk chokolade.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g marcipan
- 1 tsk hindbærekstrakt
- rød konditorfarve
- 200 g mørk chokolade
- Pynt:
- frysetørrede hindbær
Sådan gør du
- Ælt marcipan med hindbærekstrakt og lidt rød farve. Brug evt. engangshandsker.
- Rul marcipanen ud til en ½ cm tyk plade. Udstik al marcipanen med en hjerteform.
- Smelt og temperer den mørke chokolade.
- Overtræk de røde hjerter med chokoladen, læg dem på bagepapir, og drys med frysetørrede hindbær.
Julens bedste småkager
Julens dejligste opskrifter
- 
    
          Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
- 
    
          12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
- 
    
          5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
- 
    
          Jødekager: Den bedste opskrift
- 
    
          Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
- 
    
          Blomsterbergs brunkager
- 
    
          Fedtebrød med romglasur
- 
    
          Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
- 
    
          Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
- 
    
          Opskrift på de lækreste julefrikadeller
- 
    
          Vaniljekranse fra Den Gamle By
- 
    
          Klassisk ribbensteg med sprød svær
- 
    
          Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
- 
    
          Sådan finder du gaven til hende, der har alt
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        