Marcipanravioli med trøffel og karamelglasur
Ca. 10-12 stk:
300 g Grand Cru marcipan.
Trøffelfyld:
100 g hvid chokolade
½ dl piskefløde
25 g smør
50 g fintrevet ren rå marcipan
Karamelglasur:
100 g hvid chokolade
5-6 spsk kaffesirup
Begynd med kaffesiruppen: Bland samme mængde ekstra stærk kaffe og sukker, f.eks. 1 dl kaffe og 100 g sukker. Bring det i kog, kog kraftigt i 3 minutter, afkøl og stil den kolde sirup i køleskab.
Trøffelfyld: Smelt hvid chokolade i hed piskefløde og pisk væsken jævn med smør og marcipan. Opbevar også trøffelmassen i køleskab.
Til ravioli udrulles marcipan et par mm tykt mellem to stykker bagepapir eller en opklippet frysepose. Skær ca. 5 cm brede strimler, og læg dem sammen omkring en lille klump trøffelmasse, som om du laver ravioli.
Skær konfektstykkerne fra hinanden, og dyp dem i kaffekaramel: Smelt chokoladen med 2 spsk kaffesirup og piskes derefter glat med resten.