Opskrift på marcipanravioli med trøffel og karamelglasur

Marcipanravioli med trøffel og karamelglasur

Ca. 10-12 stk:

300 g Grand Cru marcipan.

Trøffelfyld:

100 g hvid chokolade

½ dl piskefløde

25 g smør

50 g fintrevet ren rå marcipan

Karamelglasur:

100 g hvid chokolade

5-6 spsk kaffesirup

Begynd med kaffesiruppen: Bland samme mængde ekstra stærk kaffe og sukker, f.eks. 1 dl kaffe og 100 g sukker. Bring det i kog, kog kraftigt i 3 minutter, afkøl og stil den kolde sirup i køleskab.

Trøffelfyld: Smelt hvid chokolade i hed piskefløde og pisk væsken jævn med smør og marcipan. Opbevar også trøffelmassen i køleskab.

Til ravioli udrulles marcipan et par mm tykt mellem to stykker bagepapir eller en opklippet frysepose. Skær ca. 5 cm brede strimler, og læg dem sammen omkring en lille klump trøffelmasse, som om du laver ravioli.

Skær konfektstykkerne fra hinanden, og dyp dem i kaffekaramel: Smelt chokoladen med 2 spsk kaffesirup og piskes derefter glat med resten.