-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Marinerede porrer
Dejlig frokostret, der sagtens kan baseres på overskud fra middagsmaden, for det er ikke den store ulejlighed at koge et æg og nogle ekstra grønsager.
1 person
Ingredienser
- 300 g porrer (netto)
- 1 æg
- 2 tsk. oliven- eller krydderolie
- 1 tsk. mild eddike
- salt, peber, hakket persille
- 15 g knækbrød
- Kog porrerne møre i saltet vand, og lægdem til afdrypning på et sugende viskestykke.Kog ægget 5 min., og rør olie og eddikesammen med salt og peber.
- Skær porrerne igennem på langs, ogdryp med marinaden. Drys med hakket ægog persille, og spis med knækbrød.
- Energi pr. person: 1480 kilojoule (345 kcal)Energifordeling:Protein: 13 g – 15 %Kulhydrat: 36 g – 41 %Fedt: 17 g – 43 %