Marinerede porrer
Dejlig frokostret, der sagtens kan baseres på overskud fra middagsmaden, for det er ikke den store ulejlighed at koge et æg og nogle ekstra grønsager.
1 person
Ingredienser
- 300 g porrer (netto)
- 1 æg
- 2 tsk. oliven- eller krydderolie
- 1 tsk. mild eddike
- salt, peber, hakket persille
- 15 g knækbrød
- Kog porrerne møre i saltet vand, og lægdem til afdrypning på et sugende viskestykke.Kog ægget 5 min., og rør olie og eddikesammen med salt og peber.
- Skær porrerne igennem på langs, ogdryp med marinaden. Drys med hakket ægog persille, og spis med knækbrød.
- Energi pr. person: 1480 kilojoule (345 kcal)Energifordeling:Protein: 13 g – 15 %Kulhydrat: 36 g – 41 %Fedt: 17 g – 43 %