pasta

Masser af fibre: Cremet pasta med ærter og brøndkarse

Vil du tabe et par kilo eller gerne holde vægten? Og stadig spise lækkert mad? Så får du en sund ret.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    66 %

4

Ingredienser

  • 350 g fuldkornspasta, f.eks. penne
  • 300 g friskbælgede ærter
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 potte brøndkarse
  •  lidt af kogevandet fra ærterne
  • ½ dl mascarpone
  • 2 spsk hakket estragon
  • salt, friskkværnet peber
  • TILBEHØR:
  • 200 g fuldkornsbrød
  • 50 g reven parmesan eller pecorino

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen, dryp af og hold den varm! Kom ærter og hvidløg i en gryde med kogende vand, kog sammen 3-4 minutter, afdryp og gem lidt af kogevandet til saucen. Blend ærter, hvidløg og brøndkarse med lidt af kogevandet. Tilsæt mascarpone samt estragon og smag til med salt og peber. Vend den cremede sauce med pastaen og server med reven ost og fuldkornsbrød.