Mættende pastasalat
Ingredienser
- (2 pers.)
- 300 g kogt pasta, fuldkornspenne el. skruer
- 100 g fetaost
- ½-1 salathoved el. flere forskellige
- 1 håndfuld rucola
- 150 g cherrytomater
- 10 syltede hvidløg fra glas
- 1 ølpølse
- Dressing:
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. tørret oregano
- salt og peber
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, skyl den i koldt vand, og lad den dryppe af. Bland pastaen med smuldret fetaost, salatblade i mindre stykker, rucola, halverede tomater, syltede hvidløg og pølse i tynde skiver.
- Pisk dressingen sammen, og bland den i salaten.
- Kom salaten i en plastikboks eller madkasse beklædt med madpapir, og stil den på køl, til den skal spises.