Ingredienser

  • (2 pers.)
  • 300 g kogt pasta, fuldkornspenne el. skruer
  • 100 g fetaost
  • ½-1 salathoved el. flere forskellige
  • 1 håndfuld rucola
  • 150 g cherrytomater
  • 10 syltede hvidløg fra glas
  • 1 ølpølse
  • Dressing:
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tørret oregano
  • salt og peber

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, skyl den i koldt vand, og lad den dryppe af. Bland pastaen med smuldret fetaost, salatblade i mindre stykker, rucola, halverede tomater, syltede hvidløg og pølse i tynde skiver.
  2. Pisk dressingen sammen, og bland den i salaten.
  3. Kom salaten i en plastikboks eller madkasse beklædt med madpapir, og stil den på køl, til den skal spises.