4 stk.

Ingredienser

  • 4 burgerboller
  • 500 g hakket oksekød, maks. 10 %
  • fedt
  • salt, peber
  • 4 skiver ost, gerne cheddar
  • Guacamole:
  • 2 avocadoer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 snittet forårsløg
  • 2 spsk. syltede jalapenos (chili)
  • Fyld:
  • f.eks. salatblade, skiver af rødløg, tomat, agurk, ketchup og jalapenos.

  1. Form 4 flade bøffer i ca. 1 cm’s tykkelse. krydr dem med salt og peber. grill dem ca. 8 min., og vend dem flere gange undervejs. Læg en skive ost på hver bøf. Varm også bollerne på grillen.
  2. Mos avocadoerne, og rør dem med presset hvidløg, limesaft, forårsløg og syltede jalapenos. Kom det fyld i burgerne, du foretrækker. Blend evt. guacamolen, og kom lidt vand eller cremefraiche i, hvis du godt vil have en mere lind konsistens.