Mexicansk chokoladedrik

Mexicansk chokoladedrik

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Kogetid:
  • 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (4 personer)
  • 3/4 liter sødmælk
  • 1/2 stang vanilje
  • 1 stykke hel kanel (5 cm)
  • 1 knsp chili
  • 1 knsp ingefær
  • 3 spsk honning
  • 100 g mørk chokolade
  • Evt. tilbehør: 1-2 dl piskefløde til skum.

  1. Skrab vaniljekorn ud i mælken, tilsat resten af vaniljestangen, kanel, chili, ingefær og honning.
  2. Bring mælken i kog.
  3. Hak chokoladen fint og pisk den i den koghede mælk.
  4. Fisk kanel og vaniljestang op, for drikken serveres varm, evt. med flødeskum.