Middelhavskylling & broccolisalat
En ret, der stimulerer både syns-, smags- og lugtesansen. Broccoli og blomkål styrker desuden din fordøjelse.
2
Ingredienser
- 1 kylling
- 5 fed hvidløg
- 1 aubergine
- 1 squash
- ½ økologisk citron
- 1 dusk frisk timian
- 1 dusk frisk rosmarin
- 1 dåse hakkede
- tomater
- 1 glas kalamataoliven
- eller nicoiseoliven
- kokosolie til stegning
- Broccolisalat:
- ¼ broccoli
- ¼ blomkål
- 1 håndfuld rosiner
- 1 håndfuld
- solsikkekerner
- Dressing:
- 4 spsk olivenolie
- saft af ½ citron
- 1 nip havsalt
Sådan gør du:
- Partér kyllingen i 8 stykker. Hak hvidløget og kom det i en gryde med lidt olie. Tilsæt kyllingen og lad det stege i cirka 2 minutter. Skær auberginen i tern, squashen i skiver og hak citronen groft (med skal) og kom det i gryden. Lad det stege i cirka 2 minutter. Hak timian og rosmarin og kom det i gryden sammen med tomater, oliven og salt. Lad det simre i en time.
- Snit broccoli og blomkål fint og kom det i en skål. Tilsæt rosiner og solsikkekerner. Bland dressingen og hæld den over.