-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Minestrone med savojkål og perlebyg
En ny variant af en italiensk klassiker. Nu med savojkål og perlebyg.
4
Ingredienser
- 2 gulerødder
- ¼ knoldselleri, 250 g
- 2 porrer
- ½ savojkål, 300 g
- 1 spsk olivenolie
- 150 g perlebyg
- 1½ liter grønsagsbouillon
- 2 fed hvidløg
- 3 tomater
- 1 håndfuld basilikum
- salt og peber
- evt. saft af ½ citron
- Tilbehør: 4 skiver fuldkornshvedebrød, 200 g
Sådan gør du:
- Skræl gulerødder og selleri. Skær gulerod og selleri i små tern, porren i ringe. Halver kålen, fjern stokken og skær kålen i strimler i 1 cm tykkelse. Skær dem over, så de ikke er længere, end at de kan ligge på en ske. Varm olien op i en gryde og svits grønsagerne. Tag grønsagerne op. Kom perlebyg og bouillon i gryden. Skru ned og lad perlebyggen simre under låg i 20 min. Tilsæt grønsager og presset hvidløg og lad suppen simre yderligere 5 min. Skær tomaterne i små tern. Kom tomater og basilikum i suppen. Kog op og smag suppen til med salt, peber og eventuelt lidt citronsaft. Server suppen rygende varm med groft brød.
- TIP! Kål er rig på bl.a. C-vitamin. Derudover har kål et højt indhold af sunde kostfibre.
- Energi pr. person: 450 kcal, protein 12%, kulhydrat 73%, fedt 15%.