Minikager

Minikager

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Bagetid:
  • 10 min.
  • Fryse-egnede
  • (ca. 36 stk.)
  • 125 g smør
  • 150 g chokolade
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 2 æg (mellem)
  • 140 g mel (2 1/2 dl)
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 dl mælk
  • Pynt: ca. 75 g smeltet hvid chokolade, kokosdrys og kandiserede roser eller violer.

  1. Smelt smør, chokolade og sukker sammen. Pisk æggene i.
  2. Bland bagepulver i melet og rør det forsigtigt i sammen med mælken.
  3. Fordel dejen i små papirsforme og bag kagerne ved 180 grader i ca. 10 min.
  4. Fordel smeltet chokolade på kagerne, når de er kolde, og drys med kokos og/eller chokolade og kandiserede roser.