-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Misosuppe med blåmusling
En god start på en sushi middag er at starte med den traditionelle japanske misosuppe.
6
Ingredienser
- 12 dl vand
- 2 breve fiskebouillon
- 2 forårsløg
- 6 blåmuslinger
- 2 tsk misopasta
Sådan laver du misosuppe
- Sæt vandet til at koge. Skrub blåmuslingerne for snavs. Fjern evt. "skæg". Husk, det er kun de lukkede muslinger, der må bruges. Er muslingen åben, skal den smides ud.
- Snit forårsløgene til papirtynde ringe. Kom fiskebouillonen og miso-pasta i gryden. Pisk suppen til bouillonen og misopastaen er opløst.
- Anret en blåmusling og lidt forårsløg i hver suppeskål. Hæld den varme suppe over og servér.