Mokkamuffins

Mokkamuffins

12-14 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 18 min.
  • Fryse-egnet
  • 2 æg
  • 1 ½ dl mælk
  • 100 g smør (smeltet)
  • 1 spsk nescafé + ½ dl kogende vand
  • 1 tsk vanilje
  • 225 g mel
  • 200 g farin
  • 3 spsk kakao
  • 1½ tsk bagepulver
  • ½ tsk stødt kanel
  • ¼ tsk salt
  • 125 g mørk chokolade (hakket)

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Pisk æg, mælk, smør, kaffe, vand og vanilje sammen i en skål.
  2. Bland de øvrige ingredienser (undtagen chokolade) godt sammen i en stor skål og lav et hul i midten.
  3. Hæld de våde ingredienser i „hullet” og rør dejen sammen med let hånd. Dejen skal være klumpet – ikke glat.
  4. Tilsæt chokolade og fordél dejen i 12-14 muffinforme.
  5. Sæt dem i ovnen, skru ned til 180 grader efter 6-8 min. og bag dem færdige i 15-18 min.
  6. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte, og lad dem afkøle på en rist.