-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Morbærgrød med nøddeknas
Skøn opskrift på en god gammeldags nordisk klassiker - grød lavet på morbær. Her får du opskriften på morbærgrød, som du kan servere med det lækreste hasselnøddeknas på toppen og lidt vaniljeis til. Mums!
4
Total:30 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 600 g morbær eller blommer
- 100 g sukker
- 4 spsk blommeeddike
- 40 g sukker
- 20 g smør
- 1 tsk natron
- 60 g hasselnøddekerner
- 2 dl flødeis
Sådan gør du
- Skyl morbærerne, og kom dem i en gryde sammen med sukker og eddike. Hvis du bruge blommer, så udsten dem først. Sæt gryden over blusset og lad det simre stille og roligt under låg i ca. 20 minutter.
- Tag grøden af blusset – den kan spises både kold og varm.
- Smelt forsigtigt sukkeret på en pande ved lav varme, vip panden frem og tilbage undervejs, så sukkeret ikke brænder på.
- Når sukkeret er smeltet, tilsætter du smør, natron og hasselnødder, og rører rundt med en træske. Hæld nødde-karamelmassen ud på et stykke bagepapir og lad den køle af.
- Hak den afkølede nøddeknas groft og servér grøden med en god skefuld is og et drys nøddeknas.