Mørbrad med sursøde tomater

Mørbrad med sursøde tomater

1 person

Ingredienser

  • 200 g afpudset svinemørbrad
  • 300 g
  • cherrytomater
  • 2-3 tsk. eddike
  • 1-2
  • tsk. sukker
  • salt og peber
  • paprika
  • 100 g grønne bønner

  1. Opløs sukkeret i eddiken. Skær de skylledetomater midt igennem, læg dem påbagepapir, og dryp dem hver især med lidtaf den sur-søde lage. Drys med paprika,salt og peber, og sæt dem i en kold ovn.Tænd ovnen på 200 gr.
  2. Hold øje med tomaterne, når de er tørretlidt ind, er de klar og tages ud af ovnen.
  3. Kødet skæres i fine skiver, pensles medolie, drysses med peber og steges hurtigtpå grillpanden.
  4. Kog bønnerne ca. 8 min. i saltet vand,og server dem sammen med tomaterne tilmørbraden.
  5. Energi pr. person: 1855 kilojoule (430 kcal.)Energifordeling:Protein: 46 g – 43 %Kulhydrat: 32 g – 30 %Fedt: 14 g – 27 %