Mørbrad med sursøde tomater
1 person
Ingredienser
- 200 g afpudset svinemørbrad
- 300 g
- cherrytomater
- 2-3 tsk. eddike
- 1-2
- tsk. sukker
- salt og peber
- paprika
- 100 g grønne bønner
- Opløs sukkeret i eddiken. Skær de skylledetomater midt igennem, læg dem påbagepapir, og dryp dem hver især med lidtaf den sur-søde lage. Drys med paprika,salt og peber, og sæt dem i en kold ovn.Tænd ovnen på 200 gr.
- Hold øje med tomaterne, når de er tørretlidt ind, er de klar og tages ud af ovnen.
- Kødet skæres i fine skiver, pensles medolie, drysses med peber og steges hurtigtpå grillpanden.
- Kog bønnerne ca. 8 min. i saltet vand,og server dem sammen med tomaterne tilmørbraden.
- Energi pr. person: 1855 kilojoule (430 kcal.)Energifordeling:Protein: 46 g – 43 %Kulhydrat: 32 g – 30 %Fedt: 14 g – 27 %