Mørbrad

Mørbrad & perlerug

Savner du inspiration til at tabe et par kilo eller gerne vil holde vægten.

4

Ingredienser

  • 1 velafpudset svinemørbrad
  • salt, peber
  • 1 tsk timian og mynte
  • 2 tsk olivenolie til stegning
  • 150 g perlerug (Skærtoft mølle)
  • 1-2 udkernede, snittede røde chili
  • 1 bdt koriander
  • ½-1 bakke babysalater
  • CITRON-DRESSING:
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • ¼ tsk sukker
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Gnid mørbraden med timian og mynte, salt og peber. Varm fedtstoffet i en pande, brun kødet heri ca. 1 min. på hver side. Skru ned for varmen og steg kødet 7-8 minutter på hver side. Lad det trække og skær det siden i ½-1 cm tykke skiver. Kog perlerugen imens efter anvisningen på pakningen – og lad den afkøle! Smag perlerugen til med salt, peber. Bland chili, koriander og salater og anret med kødet i skiver. Rør dressingen sammen, smag den godt til med salt, peber og sukker og server den til salaten.
  2. ENERGI PR. PERSON: 330 kcal, fedt 27%, protein 33%, kulhydrat 40%.