
Mørbrad & perlerug
Savner du inspiration til at tabe et par kilo eller gerne vil holde vægten.
4
Ingredienser
- 1 velafpudset svinemørbrad
- salt, peber
- 1 tsk timian og mynte
- 2 tsk olivenolie til stegning
- 150 g perlerug (Skærtoft mølle)
- 1-2 udkernede, snittede røde chili
- 1 bdt koriander
- ½-1 bakke babysalater
- CITRON-DRESSING:
- 3 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- ¼ tsk sukker
- salt og peber
Sådan gør du:
- Gnid mørbraden med timian og mynte, salt og peber. Varm fedtstoffet i en pande, brun kødet heri ca. 1 min. på hver side. Skru ned for varmen og steg kødet 7-8 minutter på hver side. Lad det trække og skær det siden i ½-1 cm tykke skiver. Kog perlerugen imens efter anvisningen på pakningen – og lad den afkøle! Smag perlerugen til med salt, peber. Bland chili, koriander og salater og anret med kødet i skiver. Rør dressingen sammen, smag den godt til med salt, peber og sukker og server den til salaten.
- ENERGI PR. PERSON: 330 kcal, fedt 27%, protein 33%, kulhydrat 40%.