-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
Mormors kaffe-chokoladefromage
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 40 min.
- Stivnetid:
- 2-3 timer
- Ikke fryse-egnet
- (4 personer)
- 4 blade husblas
- 1/2 dl stærk kaffe
- 50 g mørk chokolade
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 3/4 dl sukker
- 3 tsk pulverkaffe
- 1 tsk kakao
- 3 pasteuriserede æggehvider
- 2 ½ dl piskefløde
- Pynt:
- 50 g chokolade
- Lag husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min.
- Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk pulverkaffe og kakao i.
- Smelt den udblødte husblas i kaffen og smelt chokoladen.
- Pisk den smeltede chokolade i æggemassen.
- Lad kaffen med smeltet husblas svale, så det bliver lunt om en lillefinger. Hæld det herefteri en tynd stråle i æggemassen, mens der piskes.
- Pisk æggehvider og fløde stift.
- Vend flødeskum og æggehvider i.
- Kom det i en serveringsskal eller i portionsglas og lad det stivne.
- Pynt med høvlet chokolade for servering.