asparges

Multe og nødder

Mager, saftig og super velsmagende.

Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 500 g grønne asparges
  • 4 multefileter med skind,
  • 600 g
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 bakke rucola
  • 20 g parmesanost
  • 1 lime
  • NØDDEVINAIGRETTE
  • 1 spsk eddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk sød sennep
  • 1 tsk flydende honning
  • 20 g hakkede mandler eller
  • hasselnødder

Sådan gør du:

  1. Skyl bulgur og kog som angivet på emballagen. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Damp asparges i 1 min. og lad dem dryppe af. Fjern skællene fra fiskeskindet. Skyl bulguren grundigt og kog den efter anvisningen på pakken. Skær små snit i skindet og pensl skindsiden med olie. Læg fisken med skindsiden nedad på en meget varm pande. Steg fisken, til skindet er sprødt og lysebrunt, ca. 6 minutter. Løsn forsigtigt fisken, vend den og steg på den anden side i 1-2 minutter. Rør en vinaigrette af eddike, olie, honning, sennep og hakkede nødder. Anret bulgur på tallerkener med multe, grønne asparges, rucola og parmesanost. Dryp vinaigretten over og krydr med salt og peber. Server med lime skåret i både. tip I stedet for multe kan du bruge kulmule.