-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Muslinger i øl med selleri, rapsmajo og kommen
Majo og muslinger, en uhørt fin kombination, som ligger godt til øllet.
4
Ingredienser
- 400 g skrællet knoldselleri
- 2 spsk. olie
- salt
- 2 spsk. pasteuriseret æggeblomme
- 1 tsk. sennep
- et drys peber
- 1 tsk. knuste kommenfrø
- ¾ dl koldpresset rapsolie
- 1 kg blåmuslinger
- 2 spsk. finthakket skalotteløg
- 1 spsk. finthakket hvidløg
- 1 dl hvedeøl
- 2 stilke bladselleri
Sådan gør du:
- Selleri
- Skær sellerien i grove 'pommes frites', og vend dem i olie og lidt salt. Bred dem ud på bagepapir, og bag dem gyldne i ovnen ved 180 grader – det tager ca. 30 min.
- Majo
- Pisk æggeblomme, sennep, salt, peber og kommenfrø sammen. Pisk gradvist rapsolien i, indtil konsistensen er som den skal være til en majonæse. Smag til, evt. med lidt æbleeddike.
- Muslinger
- Rens muslingerne som beskrevet i første opskrift. Snit bladsellerien fint. Kom de ordnede muslinger, skalotteløg, hvidløg, øl og snittet bladselleri i en gryde og kog op under låg. Lad det koge, indtil skallerne har åbnet sig og muslingekødet har sluppet kanten af skallerne – det tager ca. 5 min. Kasser muslinger, der ikke har åbnet sig.
- Ved servering
- Dyp selleri i rapsmajonæsen og spis godt brød til
- FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter