-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Muslinger i røget persillesuppe med bagt hvidløg og sprødt brød
Prøv denne bløde suppe med masser af smag og supernemt tilbehør.
4
Ingredienser
- 2 hele hvidløg
- olie
- 4 tynde skiver tørt hvedebrød
- 1 kg blåmuslinger
- 2 dl hvidvin
- 2 dl vand eller fiskebouillon
- en håndfuld plukket persille
- 2 spsk. rygeost
- salt og peber
Sådan gør du
- Hvidløg
- Skær toppen af hvidløgene, og dryp lidt olie på de åbne fed. Læg dem med skærefladen nedad i et ovnfast fad, og bag dem bløde ved 170 grader – det tager ca. 30 min. Klem de bløde bagte fed ud af hvidløgene.
- Sprødt brød
- Steg brødskiverne gyldne i olie på en pande, og læg dem på køkkenrulle.
- Suppe
- Rusk muslingerne rundt I en skål under rindende koldt vand. Kasser muslinger med ødelagte skaller, og tjek om de øvrige er levende, ved at give dem et lille 'gok' I bordpladen – hvis skallerne begynder at lukke sig, er muslingen levende og kan bruges. Hvis skallerne ikke bevæger sig, så kasser. Nip gerne det 'skæg' af, som kan sidde I muslingens ene side og skrab I øvrigt tang og andre vækster af skallerne.
- Kom de ordnede muslinger, hvidvin og vand/bouillon i en gryde, og kog op under låg. Lad det koge, indtil skallerne har åbnet sig, og muslingekødet har sluppet kanten af skallerne – det tager ca. 5 min. Kasser muslinger, som ikke har åbnet sig.
- Kom persille og rygeost i et blenderglas. Sigt lagen fra muslingerne over i blenderglasset, og blend til en grøn og cremet suppe. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere hvidvin.
- Ved servering
- Kom muslingerne i en skål, eller fordel dem i individuelle dybe tallerkener. Hæld suppen ud over. Drys med de bagte hvidløg og knust, sprødt brød.
- FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter