-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Opskrift: Nem julegløgg - trin for trin
Forkæl familie og venner med denne skønne gløgg - som rummer alt det bedste fra den lune juledrik. TIP: Kommer du kanelstænger, kardeommefrø og nelliker i en tepose, er de nemme at tage op af din gløgg, inden den serveres.
4 personer
Ingredienser
- 50 g rosiner
- 1 dl portvin
- 2 kanelstænger
- 3 kardemommefrø
- 1 lille tsk. nelliker
- 1 usprøjtet appelsin
- 1 flaske rødvin
- 1 dl mørk rom
- Lidt brun farin
- 50 g smuttede mandler
Sådan gør du:
- Kom rosinerne i en skål, og hæld portvin over. Lad dem trække ca. 1 time. Kom krydderier, appelsinskiver med skal og rødvin i en gryde, og kog op til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen, tilsæt rosiner i portvinslage, og lad gløggen trække til næste dag.
- Varm gløggen igennem, og smag nu til med rom og brun farin. Tilsæt mandler, og hæld den varme gløgg i glas.