Nødde-chokolade-creme

Nødde-chokolade-creme

Lav din egen nødde-chokolade-creme, den smager himmelsk og er helt uden tilsætningsstoffer.

1 glas

Ingredienser

  • 150 g hasselnøddekerner
  • 200 g chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
  • 1 dl ahornsirup
  • 5 spsk. piskefløde

  1. Kom hasselnødderne i en bradepande, og stil dem i ovnen i 8-10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Kom dem i en foodprocessor. Kom hakket chokolade ned til de varme nødder, og
  2. kør, til det er blandet, og chokoladen er smeltet af nøddernes varme. Kom ahornsirup og fløde i, og miks igen.
  3. Kom chokoladecremen i et glas, og opbevar den i køleskabet, hvor den kan holde sig en uges tid. Tag cremen ud i god tid, før den skal serveres, så bliver den smørbar.