-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Nudelsalat med nektariner
I år er det 50 år siden at Karolines Køkken - også kendt som 'hele Danmarks køkken' - så dagens lys. Det fejres med køkkenets første "rigtige" kogebog, hvor denne pragtfulde opskrift på nudelsalat er fundet.
4
Ingredienser
- 125 g tørrede glasnudler
- 2 1/2 spsk Arla Cheasy Fraiche 6%
- 2 1/2 spsk fint revet ingefær
- 1 spsk risvinseddike
- 2 tsk honning
- 1/2 tsk groft salt
- 15 g smør
- 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
- 3/4 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 3 nektariner i tynde både (ca. 350 g)
- 1 agurk i halve skiver (ca. 400 g)
- 100 g renset feldssalat i buketter
- 1 dl fintklippet purløg
- 2 spsk ristede sesamfrø
- Tilbehør: 100 gr ristede pappadums (tynde indiske brød)
Sådan gør du:
- Kog glasnudlerne efter anvisningen på emballagen. Rør fraiche, ingefær,eddike, honning og salt sammen i en skål og vend de afdryppede nudler heri. Smag til. Lad smøret bliver gyldent i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 minutter. Drys med salt og peber.
- Anret de marinerede nudler i et stort fad sammen med det stegte kød, nektariner, agurk og feldsalat. Drys med purløg og sesamfrø og server salaten med lune pappadums.