Nudler med asparges

Nudler med asparges

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Stegetid:
  • ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 350 g ægnudler (1 pakke)
  • 4 spsk vindruekerneolie
  • 1 løg (i skiver)
  • 1 bdt forårsløg (4 stk. fintsnittede)
  • 2 fed hvidløg (snittede)
  • 2 bladselleristilke (fintsnittede)
  • 200 g grønne asparges (snittede)
  • 3 spsk soyasauce
  • citronsaft
  • salt og peber

  1. Kog nudlerne 3 minutter.
  2. Lad dem dryppe af i en sigte.
  3. Lad olien blive varm i en dyb pande.
  4. Kom løg og hvidløg i og lad det svitse 1 minut.
  5. Tilsæt bladselleri og asparges.
  6. Rør om og steg yderligere nogle få minutter.
  7. Kom nudlerne i lidt ad gangen, så de ikke klumper. Rør om og varm igennem.
  8. Hæld soyasauce på og tilsæt citronsaft samt salt og peber.
  9. Server straks efter.