Nudler

Nudler med rejer og gulerødder

Nem og sund frokost med grønsager og nudler

4

Ingredienser

  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 1 dl soja
  • 24 store rejer, fra frost
  • 2 gulerødder
  • 4 forårsløg
  • 2 stængler citrongræs
  • 60 g frisk ingefær
  • 300 g nudler
  • 4 spsk østerssovs

Sådan gør du:

  1. Tø rejerne op og pil dem. Halver rejerne på langs og fjern tarmen. Skræl gulerødderne og riv dem groft, evt. med et juliennejern. Rens forårsløgene og skær dem i skiver på skrå. Skær top og bund af citrongræsstængerne, fjern de yderste blade og hak stængerne fint. Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler. Pil hvidløgsfeddet og hak det fint. Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Varm olien op på en pande og steg rejerne i 2 minutter på hver side. Tilsæt forårsløg, gulerødder, citrongræs, ingefær, hvidløg, soja og østerssovs og lad det stege i et par minutter. Kom de kogte nudler på panden, vend dem i sovsen og server!