Nudler med rejer og gulerødder
Nem og sund frokost med grønsager og nudler
4
Ingredienser
- 1-2 fed hvidløg
- 2 spsk solsikkeolie
- 1 dl soja
- 24 store rejer, fra frost
- 2 gulerødder
- 4 forårsløg
- 2 stængler citrongræs
- 60 g frisk ingefær
- 300 g nudler
- 4 spsk østerssovs
Sådan gør du:
- Tø rejerne op og pil dem. Halver rejerne på langs og fjern tarmen. Skræl gulerødderne og riv dem groft, evt. med et juliennejern. Rens forårsløgene og skær dem i skiver på skrå. Skær top og bund af citrongræsstængerne, fjern de yderste blade og hak stængerne fint. Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler. Pil hvidløgsfeddet og hak det fint. Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Varm olien op på en pande og steg rejerne i 2 minutter på hver side. Tilsæt forårsløg, gulerødder, citrongræs, ingefær, hvidløg, soja og østerssovs og lad det stege i et par minutter. Kom de kogte nudler på panden, vend dem i sovsen og server!