Opskrift på økologisk marcipankonfekt med kandiserede græskarkerner

Økologisk marcipankonfekt med kandiserede græskarkerner

Kandiserede græskarkerner:

250 g økologiske grønne græskarkerner

1½ dl vand

150 g rå rørsukker, evt. økologisk.

Kog en lage af vand og rørsukker, rør græskarkerner i, og lad dem trække fire-seks timer, gerne natten over.

Kassér vandet og spred kernerne i et jævnt lag på bagepapir på en bageplade, som sættes i en 100 grader varm ovn i 1½-2 timer. Rør et par gange i kernerne med en gaffel.

Økologisk marcipankonfekt, ca. 20-30 stk.:

250 g ren rå marcipan, økologisk

50 g kandiserede græskar kerner.

Hak græskarkernerne fint og ælt dem sammen med marcipan. Udrul marcipanen til en firkant, 7-8 mm tyk, og udstik hjerter eller andre figurer. Spises som de er eller dyppes i smeltet chokolade.