-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Okseculotte på rucola med citronsaft og kapers
En dejlig nem måde at servere kødet på, som egner sig perfekt til sommerens fester.
10
Ingredienser
- 1 okseculotte på ca. 1,8-2,0 kg
- salt og peber
- 1 bakke rucola, ca. 300 g
- 1 lille glas kapers nonpareille
- 1 citron, saften heraf
- 3-4 spsk god olivenolie
Sådan gør du
- Grill kødet på en meget varm grill i 30- 40 min alt efter, hvor rød du ønsker den. Når kødet føles omtrent som den kødfulde del af indersiden af din hånd (lige under tommelfingeren), når du trykker på det, er culotten rosa. Drys med rigeligt salt, og lad kødet hvile i mindst et kvarter, før den skæres ud så tyndt som muligt og lægges på en bund af rucola. Dryp citronsaft og olivenolie over, og fordel kapers ovenpå. Drys med lidt havsalt og rigeligt friskkværnet peber. Vil du servere retten kold, så vent med at skære kødet ud indtil lige før servering.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Weekendmad: Grillet fiskespyd og pærekage