-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Okseruller med pomfritter
Der er intet om som grillmad om sommeren. Her i form af okseruller med pomfritter.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stege/kogetid: 18 min.
- 2 store kartofler 1 pakke Crown of Cooking hakket oksekød med
- bøgerøget bacon, 400 g
- frisk timian
- 1/2 spsk olie
- 1 bæger Skovgaards rouille (stærk sovs, fås bl.a. i Føtex)
- salt og peber
- Skræl kartofler og skær dem i både. Blancher dem i kogende,letsaltet vand ca. 5 min. og læg dem i iskoldt vand.
- Lad dem dryppe godt af og vend dem så med olie, timian, salt og peber. Træk dem evt. på spyd og steg dem på grillen ca.10 min.
- Form kødet til 6 ruller og sæt dem på spyd.
- Steg dem på grillen ca. 10-12 min. – vend dem flittigt undervejs. Server med pomfritter og rouille.