
Antipasta med vafler og bearnaise
Venter du gæster, så kan vi anbefale at servere disse lækre vafler til forret.
Ingredienser
Vaffeldej
3½ dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2½ dl vand
2 dl mælk
1 dl smeltet smør
2 æg
2 spsk. Maizena
Topping
180 g friskost
100 g marineret, grillet peber skåret i små stykker
8 halve grillede, marinerede artiskokker
8 kapers
1 spsk. olivenolie
1 avocado uden skal delt i kvarte
1 brev ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’
1 håndfuld friske basilikumblade til pynt
Sådan laver du antipasta med vafler og bearnaise
1. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt vand, mælk, æg, Flydende smeltet smør og rør dejen glat og smidig.
2. Bag vaflerne sprøde på et vaffeljern.
LÆS OGSÅ: Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
3. Pensl de kvarte avocadoer med lidt olie og steg dem på en grillpande, til de får pæne grillstriber.
4. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Béarnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
LÆS OGSÅ: Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
5. Anret dine vafler med grillet avocado, grillet artiskok, grillet peber, friskost, et par kapers og til sidst lidt ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’. Pynt anretningen med de friske basilikumblade.