Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
Foto: Mikkel Adsbøl

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce - opskrift fra Hendes Verden

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce

Så bliver det vist ikke nemmere...

4 personer
Print

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
Chokoladesauce:
1 dl piskefløde
½ dl vand
100 g Toblerone
Tilbehør:
flødeskum og hindbær

  1. Skyl de hele pærer. Skær et lille stykke af den ende af pæren, hvor blomsten er. Stil pærerne på bagepapir på en bageplade med stilken opad. Bag dem i ovnen ved 150 gr. i ca. 50 min. på midterste ovnribbe. Køl dem lidt af, og halver dem. Fjern kernehuset.
  2. Kog piskefløde og vand op. Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet. Afkøl, til saucen er lun. Server den til pærerne sammen med flødeskum og hindbær.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert