Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
SPONSORERET indhold

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Så bliver det vist ikke nemmere...

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
24. jun. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
Chokoladesauce:
1 dl piskefløde
½ dl vand
100 g Toblerone
Tilbehør:
flødeskum og hindbær

  1. Skyl de hele pærer. Skær et lille stykke af den ende af pæren, hvor blomsten er. Stil pærerne på bagepapir på en bageplade med stilken opad. Bag dem i ovnen ved 150 gr. i ca. 50 min. på midterste ovnribbe. Køl dem lidt af, og halver dem. Fjern kernehuset.
  2. Kog piskefløde og vand op. Tag gryden fra varmen, og rør chokoladen i, til den er smeltet. Afkøl, til saucen er lun. Server den til pærerne sammen med flødeskum og hindbær.