-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
Så bliver det vist ikke nemmere...
4 personer
Ingredienser
- Bagte pærer med is og crunchy chokosauce
- Chokoladesauce:
- 1 dl piskefløde
- ½ dl vand
- 100 g Toblerone
- Tilbehør:
- flødeskum og hindbær
- Skyl de hele pærer. Skær et lillestykke af den ende af pæren, hvorblomsten er. Stil pærerne på bagepapirpå en bageplade med stilken opad. Bagdem i ovnen ved 150 gr. i ca. 50 min. påmidterste ovnribbe. Køl dem lidt af, oghalver dem. Fjern kernehuset.
- Kog piskefløde og vand op. Tag grydenfra varmen, og rør chokoladen i, tilden er smeltet. Afkøl, til saucen er lun.Server den til pærerne sammen medflødeskum og hindbær.