-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Brunchæg på den nemme måde
Spar tid i køkkenet ved at komme brunchæg i portionsskåle med papirforme i. Så slipper du for at stå og skrubbe æg af kanterne på porcelænsformene efterfølgende. Sådan laver du nemt og hurtigt lækre æg til en hyggelig brunch:
Nemme æg til brunch til 6 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 6 æg
- 6 spsk piskefløde eller mælk
- salt, peber og revet muskatnød
- 100 g cherrytomater
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- ½ bundt basilikum
- papirmuffinforme
- 75-100 g revet ost.
Sådan laver du nemme brunchæg
- Pisk æggene sammen med piskefløde, og krydr med salt, peber og revet muskatnød.
- Halver cherrytomater, og pil og snit rødløg og hvidløg i skiver. Steg løgene møre på en pande med lidt olivenolie, tilsæt hvidløg, og krydr med salt og peber. Bland stegte løg med halve cherrytomater og friske basilikumblade.
- Kom papirmuffinforme i en metal-muffinramme eller i små porcelænsskåle. Kom løg-tomat-fyld i hver form, og fyld 2/3 op med æggemassen og drys med revet ost. Bag æggene cirka 15 minutter ved 200 grader, til æggemasen har sat sig og er færdigbagt.
- Server de bagte æg sammen med skiver af røget fisk eller sprødstegt bacon, en skøn salat, nybagt brød og god juice.
- Kokketrick
- Spar på opvasken ved for eksempel også at lægge bagepapir i bunden af et fad, når du tilbereder kylling, fisk eller grønt i ovnen. Så slipper du (næsten) for opvask.