Opskrift på cheesecake marmorerede brownies
SPONSORERET indhold

Cheesecake brownies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kageblogger Sarah Bregendahl gæster ALT for damerne i Samtalekøkkenet denne uge (nr. 24/2012). Herdeler hun opskriften på sine populære cheesecake brownies med ALT for damernes læsere. Det er lige så tænderne løber i vand!

Af: Tilde Mariann Andersen Foto: Line Thit Klein, Privat
13. jun. 2012 | Mad | ALT for damerne
16

Ingredienser

Brownies:
120 gram smør
60 gram chokolade ca. 60%
200 gram sukker
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
85 gram mel
lidt salt

Flødeosttopping:
200 gram flødeost
65 gram sukker
1 æggeblomme
1 tsk. vaniljesukker

Forvarm ovnen til 180°.
Smør en bageform, der ca. måler 22x22 cm. eller beklæd den med bagepapir.
Smelt smør og chokolade over meget lav varme eller over et vandbad – det skal kun lige smelte.
Hæld chokolade-smørblandingen i en skål og pisk sukker, æg, vaniljesukker og salt i chokoladen.
Vend melet i dejen og hæld dejen i formen.
Pisk ingredienserne til flødeosttoppingen sammen i en anden skål.
Sæt klatter af flødeosttoppingen oven på browniedejen og brug en kniv til at blande dejene sammen.
Bag kagen ca. 35 minutter, til den er fast i kanterne og kun lige bagt i midten.
Lad kagen køle lidt af, inden den skæres i firkanter.

Besøg bloggen Sarahs Kager lige her.