SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Chiagrød med lækker topping
Foto: Cecilie Svensson Chiagrød med lækker topping

Nem chiagrød med lækker topping

Chiagrøden er fuld af protein og giver en god langvarig mættende følelse.

printer Print
plate Chiagrød til 1 person

2 dl mandelmælk
2 spsk chiafrø
ren vaniljepulver

TOPPING:
granatæblekerner
kokosflager
friske hindbær

Sådan laver du chiagrød

  1. Hæld mandelmælk i en beholder med låg, rør chiafrø og vaniljepulver ud heri, og sæt derefter massen i køleskabet.
  2. Rør gerne et par gange, inden du skal i seng.
  3. Næste morgen røres grøden igennem og er klar til servering. Servér den fx med ren vaniljepulver, granatæblekerner, kokosflager og friske hindbær.

Fakta

Opskriften er fra Sara Maria-Franch-Mærkedahl og Gitte Højs løbebog Boost dit løb - 8 ugers program med øvelser og lækre opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad, Chiagrød, Grød, Vegetarisk og Morgenmad