
SPONSORERET indhold
Nem chiagrød med lækker topping
Chiagrøden er fuld af protein og giver en god langvarig mættende følelse.
Af: Sara Maria Franch-Mærkedahl & Gitte høj
Foto: Cecilie Svensson
Chiagrød til 1 person
Ingredienser
2 dl mandelmælk
2 spsk chiafrø
ren vaniljepulver
TOPPING:
granatæblekerner
kokosflager
friske hindbær
Sådan laver du chiagrød
- Hæld mandelmælk i en beholder med låg, rør chiafrø og vaniljepulver ud heri, og sæt derefter massen i køleskabet.
- Rør gerne et par gange, inden du skal i seng.
- Næste morgen røres grøden igennem og er klar til servering. Servér den fx med ren vaniljepulver, granatæblekerner, kokosflager og friske hindbær.
Fakta
Opskriften er fra Sara Maria-Franch-Mærkedahl og Gitte Højs løbebog Boost dit løb - 8 ugers program med øvelser og lækre opskrifter