
SPONSORERET indhold
Chiagrød med blåbær og frysetørret hindbær
Lækker morgenmad til to personer fyldt med blåbær, mandler og frysetørret hindbær.
2 personer
Ingredienser
Grød:
50 g chiafrø
3 dl sojamælk (du kan også bruge komælk)
20 g rosiner
Ristede mandler:
40 g mandler
Topping:
100 g friske blåbær
10 g frysetørrede hindbær
Sådan gør du
- Bland chiafrø, sojamælk og rosiner grundigt i et sylteglas eller en lufttæt beholder.
- Stil på køl natten over, og rør eventuelt grøden op med yderligere mælk, hvis den har sat sig dagen efter.
- Rist mandlerne på en pande ved medium varme, indtil de er helt sprøde og har fået en let brun farve.
- Hak nødderne groft inden servering.
- Anret grøden i høje skåle eller syltetøjsglas, og top med friske blåbær, ristede mandler og frysetørrede hindbær.