Chiagrød med blåbær og frysetørret hindbær
Find den lækre opskrift her.

Chiagrød med blåbær og frysetørret hindbær

Lækker morgenmad til to personer fyldt med blåbær, mandler og frysetørret hindbær.

printer Print
plate 2 personer

Grød:

50 g chiafrø
3 dl sojamælk (du kan også bruge komælk)
20 g rosiner

Ristede mandler:

40 g mandler

Topping:

100 g friske blåbær
10 g frysetørrede hindbær

Sådan gør du

  1. Bland chiafrø, sojamælk og rosiner grundigt i et sylteglas eller en lufttæt beholder.
  2. Stil på køl natten over, og rør eventuelt grøden op med yderligere mælk, hvis den har sat sig dagen efter.
  3. Rist mandlerne på en pande ved medium varme, indtil de er helt sprøde og har fået en let brun farve.
  4. Hak nødderne groft inden servering.
  5. Anret grøden i høje skåle eller syltetøjsglas, og top med friske blåbær, ristede mandler og frysetørrede hindbær.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chiagrød og Morgenmad